Ružová je farba tohto leta

Kým chladné zimné mesiace sa zvyknú niesť v znamení robustných červených vín, stúpajúca ortuť v teplomete si pýta niečo ľahšie. Leto už klope na dvere a to znamená len jedno – je čas začať si užívať dlhé teplé večery s pohárom ružového v ruke.

Len máločo je takým výstižným symbolom leta ako orosená fľaša ružového vína vynímajúca na záhradnom stole. Dobré rosé príjemne osvieži aj samotné, ale nestratí sa ani s pár kockami ľadu či ako strek. Navyše je ako stvorené na záhradné párty spojené s grilovaným mäsom, letnými ovocnými či zeleninovými šalátmi alebo syrmi úplne podľa vášho gusta.

Ak si toto leto chcete pochutnať na skutočne elegantnom rosé, ktoré oslovilo dokonca aj someliérov na medzinárodnej vinárskej súťaži Vinalies Internationales, siahnite po našej Frankovke modrej rosé Excellence. Vyznačuje sa šťavnatou chuťou a výraznými ovocnými tónmi, ktoré sú ako stvorené na príjemne teplé podvečery.

Dobrou voľbou je tiež náš ružový Dunaj Exclusive, ktorý si vás získa po všetkých stránkach. Už na prvý pohľad vás osloví elegantným svetloružovým odtieňom, vo vôni objavíte tóny drobného ovocia a malín a chuť s vyváženou kombináciou zbytkového cukru a kyseliniek zaručene poteší vaše chuťové bunky.

Nech už sa rozhodnete pre ktorékoľvek ružové víno z našej ponuky, môžete si byť istí, že ich lahodné chute vás budú verne sprevádzať celým letom. Ak sa chcete pripraviť zásoby na teplé mesiace už teraz, nakúpte u nás do konca mája aspoň za 30 a my vás zaradíme do losovania o 6 fliaš vína podľa vášho výberu zadarmo.